2020-08 Zierikzee

Op deze camper/camping plekken hebben we overnacht:

Wederom zijn we op donderdagmiddag (14 aug) vertrokken. Na een rit via de Brouwersdam zijn we aangekomen op camping “de Val” in Zierikzee. Al snel veranderde ons humeur bij het zien van de aangewezen plek die afweek van de gereserveerde plek. De plek werd omringd met een heg van wel 3 meter hoog en beperkte ons uitzicht aan alle kanten. Na overleg met de eigenaar besloten we de volgende dag naar camping “’t Uulhof” te gaan die 8 minuten verop lag. Deze camping voldeed wel aan ons verwachtingen.

We hebben 2 keer gefietst (40 en 75 km) en zijn een middag wezen ‘zeilen’ met de “Morgenster” (meezeilenzierikzee.nl). Deze dagen waren zeer warm en op het water, zonder wind, was het niet uit te houden. Toch hebben we niet gezwommen. We hebben wel een aantal zeehonden gespot op verre afstand.

Maandag zijn we verhuisd naar Kabbelaarsbank. Een dagje luieren in de zon, die rond 16h00 flink verstoord werd door een flinke regenbui. We zijn hierdoor direct maar naar huis gegaan.

Geplaatst in 2020.