Over ons

Wie zijn Rob en Helen:

Rob en Helen zijn doorgewinterde kampeerders. Rob kampeert al sinds zijn geboorte en vind zichzelf een ervaren kampeerder.

Helen kampeert ook sinds haar geboorte en samen ervaren ze veel plezier met kamperen in welke vorm dan ook. In september 2012 zijn wij getrouwd en hebben al heel veel vakanties samen met caravan en/of camper doorgebracht.Ook hebben we af en toe in het voor- of naarjaar een uitstapje gemaakt naar: Gran Canaria, Egypte, Turkije, Madeira en Curaçao.

Rob komt uit een gezin van 3 kinderen. Al vanaf jongs af aan had ik een eigen Esveld 1-stoks tent, net
als mijn broers. Onze ouders sliepen in een iets grotere tent en we waren vaak in Oostenrijk te vinden. Een volle week trokken we met rugzak, eten, binnenslaapzakken, pikkels en stijgijzers de bergen in om van hut naar hut te lopen in regen, wind en zon. Dit bleken achteraf de mooiste vakanties te zijn. Na de tent is de overstap gemaakt naar de caravan (Burstner Amara) die we ruim 14 jaar met veel plezier hebben gehad.

In 2018 hebben we uiteindelijk de definitieve overstap gemaakt naar de camper.

Rob Huijser

Rob Huijser is geboren op 22-02-1965 in Rotterdam. Rob werkt als Sr. netwerk specialist bij Nationale Nederlanden (NN) in Den Haag.

getrouwd sinds 28 September 2012

Helen Huijser

Helen Huijser-Mostert is geboren op 10-10-1964 in Den Haag (Scheveningen), Helen werkt als Recovery Verpleegkundige in het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft.