Bedrijven websites

Hieronder een aantal websites welke interessant voor mij, maar mogelijk ook van jullie kunnen zijn:

In 2020 ben ik voor het eerst in contact gekomen met dit bedrijf. Via de baearlock website zocht ik naar een van de dealers voor het inbouwen van een stuurslot beveiliging van bearlock. Theo, een van de eigenaren, gaf mij vertrouwen door veel tijd te besteden aan mijn wensen. Na lang overleg heb ik besloten zonnepanelen, omvormer, LPG gasinstallatie, Wifi camp pro2 en bearlock installatie bij Camper Service Delft in te laten bouwen. Ik ben zeer blij met het resultaat, de service en het fijne gevoel wat ik eraan over gehouden heb. Ik dank Theo en zijn team voor het mooie vakkundige resultaat.


Standaard is de camper voor 3 jaar aanschafwaarde verzekerd bij Savetrip verzekeringen en de waarde wordt daarna afgebouwd in de laatste 2 jaar. Ook bestaat er een mogelijkheid om de camper te laten taxeren. Het taxatiebedrag wordt dan voor 5 jaar zeker gesteld als vervangingswaarde. Gedurende deze periode ben ik verzekerd dat bij totalloss van de camper, waarbij de waarde volledig wordt uitgekeerd. Het rapport van campertaxaties.nl is goed uitgevallen. Ik dank Paul voor zijn deskundige advies.


Bij Camper Gallery in Apeldoorn heb ik mijn eerste 2 campers met veel plezier gekocht. Zij hebben veel ervaring met de import van campers, welke voornamelijk uit Frankrijk worden gehaald. De keuze valt veelal op een uitvoering met queensbed. Zelf na aanschaf en overdracht is het leveren van service geen enkele probleem. Let overigens wel op dat de schotel antenne in veel gevallen niet op de Nederlandse markt te gebruiken is. Dit in tegenstelling wat zijn beweren, ze doen net of ze van niks weten.


Lisette en Bart hebben we ontmoet bij Camperpark Midas, samen hebben ze een prachtig bedrijf voor in- en verkoop en onderhoud aan de camper.