2020-08 Rijssen-Culemborg

Op deze camper/camping plekken hebben we overnacht:

Op donderdag middag, 30 juli, zijn we na ons werk via de camperstalling naar Rijssen gereden. We waren vroeg vertrokken en kwamen rond 21 uur aan op Camperpark Midas. Een zeer grote camperplaats waar de geasvalteerde weg, wat vroeger gebruikt werd aan slipcursus baan, plaats heeft gemaakt voor een groot aantal ruim opgezette camperplaatsen.

We zijn naar Rijssen gereden om naar de achteruitrijd camera’s te kijken. Deze doen het niet en beroepen ons op de garantie die Campers Rozendom heeft afgegeven. De volgende morgen zijn we dan ook naar Geert-Jan gereden die dacht het probleem binnen 30 minuten te hebben opgelost (Later in het weekend bleken de camera’s het werderom niet te doen).

In de middag zijn we lekker een stukje gaan fietsen. De 2 dagen erna zijn we aan het geocachen gegaan. We zijn via een multi cash bij de schat gekomen. Totaal zijn 10 km per dag gelopen.

Na camperplaats Midas zijn we op maandag vertrokken naar Culemborg. Daar troffen we een zeer verrassende camperplaats aan met leuken plekken op een mooi terrein, helaas was het weer die dag niet zo fraai en hebben alleen het dorpje bezocht. Op dinsdagmorgen was het weer tijd om naar huis te gaan. Het waren 4 leuke dagen.

 

Geplaatst in 2020.