2022-02 Elektrische vouwfietsen

Folt elektrische vouwfietsen bij Camperplaats Rucphense weide (Valentijns weekend)

In februari zijn we een het Valentijns weekend naar camperplaats de Rucphense weide geweest. We gaan graag naar deze camperplaats, de jonge eigenaren Johnno en Manon zijn zeer gastvrije en gezellig Brabanders en maken er altijd een feestje van.  Ook dit weekend kunnen we genoten van een prachtige gezamenlijke wandeling, kampvuur en een camper diner. Zeker weer een reden om terug te komen.

Afgelopen december hebben wij nieuwe elektrische vouwfietsen gekocht. Hierdoor hebben we meer ruimte in de garage en hoeven we niet telkens de fiets heen en weer te slepen. We hebben gekozen voor het merk Folt (voorheen City Smart Bike). De fiets bevalt prima en zijn er blij mee.

 

Geplaatst in 2022, Berichten.