2018-06 Blues festival te “Grollo”

Op donderdagavond 7 juni vertrokken we voor een langs weekend naar Wetserbork/Grollo. We gingen die avond naar Lieren (in de buurt van Apeldoorn) om vroeg in de morgen naar Camper Gallery te rijden voor een reparatie aan onze waterpomp.

Helaas was het onderdeel niet voorradig endus reisde wij de volgende dag naar Westerbork. Samen met 6 andere vrienden en vriendinnen (Leo, Naud, John, Hans, Hans, Jolanda en ons beiden)  zijn we zaterdagmiddag naar het blues festival van Grollo geweest. Super gezellig en goeie blues.

 

Op zondag hebben we nog een bezoek gebracht aan het kamp Westerbork en dat was erg indrukwekkend.

We hebben daar zeker 2 uur rondgelopen en diverse verhalen gelezen en aangehoord. Het bleef ons verbazen welke straffen er zijn opgelegd aan de Duitsers. Diezelfde middag zijn onze vrienden naar huis afgereisd en hebben wij nog een paar uur kunnen genieten van de zon. Maandagochtend zijn we weer naar huis gereden om vervolgens dezelfde middag weer aan het werk te gaan.

Geplaatst in 2018.