2021-05 Koningsweekend in Limburg

Vrijdag 23 april zijn we afgereisd naar Limburg, om precies te zijn naar camperplaats Kessel-Eik aan de Maas. De rit was aangenaam en daar aangekomen werden we verrast door een Hymer, bestuurd door Fred Brands van DIVA ON THE ROAD. Fred heeft een eigen youtube kanaal waar ook hij leuke filmpjes maakt. Na de kennismaking zijn we het terrein opgereden en vonden onze plaats op no 4.

Vandaag hebben we afgesproken met onze (Griekenland)vakantie vrienden Henny en Tamara. Niet veel later kwamen zijn aanrijden en na een warm welkom zijn we na de lunch heerlijk gaan wandelen met elkaar. Langs de Maas zijn we naar het plaatsje Neer gelopen en hebben daar een drankje gedaan bij een drankje2go restaurantje. Via de camperplaats (jachthaven) in Neer hebben we onze weg terug gevonden.

Bij thuiskomst hebben we gezellig geborreld en tot grote verrassing kwam de dochter van Henny en Tamara ook nog even langs.

De 2 dagen erop hebben we veel gewandeld (stroom op- en afwaarts). Mooie tochten langs de Maas en veelzijdige wandelingen.
Op maandag 26 april zijn we verhuisd naar Bergen – Camperplaats Bos en Heide. Gelukkig was er een mooie plek vrij. Hier hebben we gewandeld en gefietst langs en over de Maasduinen. Een prachtig natuurgebied met veel water en duinen.

Hieronder ons YouTube filmpje wat zeker de moeite waard is om te kijken.

Geplaatst in 2021, Berichten.