2021-01 Camperplaats “de Spekdonken”

We zijn 2021 goed van start gegaan. Op 8 januari zijn we naar Vessem gereden. De favoriete camperplaats voor velen genaamd “de Spekdonken”. Nadat we snel 170 liter water hadden getapt, was het alweer tijd voor een drankje. De volgende morgen werden we wakker met een prachtige heldere hemel. Het had gevroren en de temperatuur was dik onder de nul graden gegaan. Wij hebben daar geen last van. De kachels branden de gehele nacht op een laag pitje en het isolatie deken op het voorraad houd de kou goed weg.

De komende 2 dagen hebben in de bossen rondom Vessum gewandeld. We hadden niet veel zin om een lange wandeling te maken en besloten te gaan geocachen. De eerste dag hebben we het Elfen-pad gelopen en de tweede dag het Tjilp-pad die samen uitgezet zijn door de familie Maas-bos.

Beide tochten waren zeker de moeite waard en het zonnetje door de bomen was werkelijk een prachtige gezicht. Hieronder een aantal foto’s

Geplaatst in 2021, Berichten.