2020-11 Rucphense bossen en heide

Het weekend van 27-29 november zijn we naar camperplaats “de Rucphense weide” geweest. Een vrij nieuwe camperplaats. De plekken zijn in een ovale cirkel gemaakt waar er om-en-om een verharde plek is in het gras. De camperplaats wordt beheerd door de dochter en je ziet haar regelmatig op de camperplaats rondlopen.

Helaas is er nog geen wifi, maar deze hopen ze voor de kerst te kunnen leveren (4G is matig te ontvangen). Er zijn geen toilet gebouwen.

We hebben 2 dagen een tocht van 20 kilometer gelopen. De eerste dag, op zaterdag, was een stralende winterdag. De zon straalde en we hebben onze jas uit kunnen doen. Onderweg een boterhammetje gegeven en heerlijk genoten van de heide en de bossen die Rucpen en omstreken rijk is. Op zondag was het weer omgeslagen en liep de temperatuur terug tot 2 graden. Het was koud maar droog en niet vochtig. Wederom een mooie wandeltocht gemaakt van 20 km, maar blij dat we uiteindelijk snel de warmte in de camper konden opzoeken.

Beide avonden hebben we eten besteld via de webstite van de camperplaats en moet je zeggen dat we zelden zo lekker hebben gegeten. De prijs/kwaliteit was zeer goed. Zaterdagavond een stoofpotje en zondagavond schnitzel (beide met friet). De dochter kwam de bestelling brengen, wat natuurlijk een perfecte service was.

^Rob

 

Geplaatst in 2020, Berichten.